TENTANG SEBUAH “KISAH”

Blog ini berisi “Tentang Sebuah Kisah”, “Kisah Kasih di Sekolah”, “Sekolah di Semarang”, “Semarang Kaline Banjir”, ‘yen Ra Banjir Dudu semarang”

Lho kok rak nyambung ya?!

serius- serius..

isine ki tentang Panganan2 seng hihinak ing ndonya lan akhirat… wkwkwkwkwk… Asyik..

yen ra percoyo, cobo bukao.. yen ra iso di buka, ditutup wae yo ra popo..

yen seneng, lan isa mbuka.. diicipi wae…!!!!

Yen ana kakurangan, lan ana sing meh nyela2 blog iki, tak icipi lho!!!

hihihinak..

hasseeekkk..

By : sutile

(suka tyo lan sule)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s